Er du i tvivl om størrelserne på vores badetøj? Vi forsøger at være så gennemsigtige som overhovedet muligt, så du kan vælge den rigtige størrelse første gang.

Hvad størrelse er jeg?

Vi ved, det kan være svært at finde det rigtige fit og den rigtige størrelse, når det kommer til badetøj.

Vi har derfor gjort vores bedste for, at vores størrelser er lette at afkode og svarer til din normale størrelse. Hvis du er en størrelse small i f.eks. t-shirt, skal du også vælge small i bikinioverdel hos os.

I mange forretninger skal man, når det gælder badetøj, gå en eller flere størrelser op. Sådan er det ikke hos os. Vælg derfor din normale størrelse som hovedregel.

Find desuden størrelsesbeskrivelse under hvert enkelt produkt under "Pasform og størrelse".

Hvis du er imellem to størrelser eller bare er det mindste i tvivl, er du meget velkommen til at bruge chatfunktionen eller kontakte os via hej@gunma.dk. Så vejleder vi dig i den rigtige retning.

Hvad størrelse er jeres modeller?

Vores to modeller, Karoline og Laura, har begge medium på i alt badetøjet. Det gælder både overdele, underdele og badedragter.

Laura har følgende mål:
Over brystet: 90 cm.
Under brystet: 78 cm.
Talje: 69 cm.
Hofte (det bredeste sted): 102 cm.

Laura bruger oftest str. 38 / M i bluser og 40-42 / L-XL i bukser.

Karoline har følgende mål:

Over brystet: 93 cm.
Under brystet: 73 cm.
Talje: 70 cm.
Hofte (det bredeste sted): 97 cm.

Karoline bruger oftest str. 38 / M i bluser og 38 / M i bukser.

Hvordan er jeres badetøj i størrelsen?

Vores badetøj er normalt i størrelsen. Vi gjort vores bedste for, at vores størrelser er lette at afkode og svarer til din normale størrelse. Hvis du er en størrelse small i f.eks. t-shirt, skal du også vælge small i bikinioverdel hos os. Vi anbefaler derfor, at du vælger din normale størrelse.

Hvad hvis størrelsen ikke passer?

Hvis den størrelse, du har bestilt, ikke passer dig, kan du nemt bytte den til den rigtige. Kontakt os via chatfunktionen eller på hej@gunma.dk for en ombytning.

Selvom vi tilbyder fri retur og ombytning, opfordrer vi til, at du vælger din størrelse med omhu, så vi ikke genererer unødvendigt mange retursager. Fragt af varer er således en stor CO2-udledning.

Kan jeg prøve jeres badetøj på et sted?

Ja, send os en mail på hej@gunma.dk eller brug vores chatfunktion. Så arrangerer vi, at du kan komme forbi vores lager på Frederiksberg i København og prøve det, du er i tvivl om.

Hvis du ikke bor i nærheden, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det rigtige fit og den rigtige størrelse.

Fremragende

Baseret på 58 anmeldelser
4 dage siden

Signe

Suuuuper god kundeservice💗

Suuuuper god kundeservice - de var virkelig hjælpsomme og gode til at guide! Derudover er deres bikinier også bare dejlige at have på, lækre i kvaliteten og virkelig fine💗

8 dage siden

Johanna

Fantastisk pasform, kvalitet og miljøvenlig!

Bikinien jeg har købt er så flot! kvaliteten er virkelig god og deres udvalg af bikinier og badedragter er helt perfekt. Elsker deres mix and match koncept og at deres modeller er klassiske og tidsløse. Kan 100 procent anbefale at købe hos Gunma. Deres størrelser er meget true to size og jeg har længe ledt efter en bikini-top der passer til lidt større bryster og smal omfang. Jeg købte sif-overdelen og var virkelig positivt overrasket over brystsupporten. Gry-underdelen dækker perfekt, ikke for meget og ikke for lidt. Desuden var leveringen virkelig hurtig. Deres sustainability er et kæmpe plus og prisen er helt fair. Kæmpe anbefaling herfra!!!! <3

6 dage siden

MILLE LUXHOJ

Flot

Hos GUNMA får man de fineste bikinier, og super god service. De er gode til at svare hurtig på spørgsmål, og svare så man forstår dem. Alt i alt en rigtig god oplevelse, at shop hos GUNMA.

10 dage siden

Malou Dalgaard

Fedt koncept.

Hurtig levering, god kvalitet, fede dele!

×