Vi kunne ikke finde det, du søgte efter

Levering

Hvor lang tid tager det for en forsendelse at nå frem?

Vi bestræber os altid på at kunne levere indenfor 1-2 hverdage.

Hvad koster fragten?

Vi har altid gratis levering. Uanset beløb.

Hvilke lande sender I til?

Vi leverer på nuværende tidspunkt kun til Danmark. Skriv en mail til os på hej@gunma.dk, hvis du ønsker levering til et andet land.

Er der mulighed for, at jeg selv kan afhente min ordre?

Ja, på vores lager på Vesterbro, København er det muligt at afhente din ordre. Vælg blot "afhentning", når du checker ud.

Retur

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Du kan altid annullere din ordre. Send os blot en mail med dit ordrenummer på hej@gunma.dk eller brug chat-funktionen.

Hvordan returnerer jeg mit produkt?

Send os en besked på hej@gunma.dk eller via chatfunktionen - så hjælper vi dig med at oprette en returabel.

Betaler jeg selv returomkostningerne?

Hvis du ønsker at ombytte til en anden størrelse, dækker vi returfragten. Hvis du blot ønsker at returnere, skal du selv dække returfragten.

Hvad er kravene for at kunne returnere min vare?

Hvis du ikke ønsker at beholde varen, har du 14 dage til at returnere varen fra den dag, du modtog den.

Varen, du returnerer, skal være ubrugt, uvasket og have original hangtag på. Med andre ord i samme stand, som da du modtog varen.

Hvordan bytter jeg til en anden størrelse?

Send os en mail på hej@gunma.dk eller brug vores chatfunktion - så finder vi en anden størrelse eller et andet produkt til dig.

Jeg har modtaget et forkert produkt eller et produkt med fejl på. Hvad gør jeg?

Hvis du mener, du har modtaget et forkert produkt eller noget, der er fejl på, finder vi naturligvis en løsning. Send os en mail på hej@gunma.dk eller brug vores chatfunktion.

Hvor lang tid har jeg til at returnere mit produkt?

Du har 14 dages fuld returret fra den dag, hvor du modtager din ordre.

Vores badetøj

Hvad er jeres badetøj lavet af?

Alt vores badetøj er lavet af 78 % polyamid (også kendt som nylon) og 22 % elastan i to lags stof, som sikrer den allerbedste pasform, komfort og holdbarhed. Størstedelen (78 %) af stoffet er genanvendt og er importeret fra Italien. Det er ligeledes OEKO TEX og UPF 50+ certificeret. Hvis du har spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvor er jeres badetøj produceret?

Alt vores badetøj er produceret i et lille atelier i Braga i Portugal. Vi er i daglig kontakt med vores leverandør, så vi sikrer det bedst mulige produkt.

Er jeres badetøj bæredygtigt?

Vi har gjort alt for at sikre en så bæredygtig produktion og forretningsmodel som overhovedet muligt. Vi producerer vores badetøj under ordentlige forhold i EU (Portugal) og vores stof er fra Italien, hvoraf 78 % er genanvendt. Vores fragtbokse er FSC-certificeret og alt vores trykmateriale (hangtags etc.) er svanemærket. Hvis du har spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os.

Fremragende

Baseret på 66 anmeldelser
4 timer siden

Signe

Suuuuper god kundeservice💗

Suuuuper god kundeservice - de var virkelig hjælpsomme og gode til at guide! Derudover er deres bikinier også bare dejlige at have på, lækre i kvaliteten og virkelig fine💗

3 dage siden

Frida

Behagelig badetøy og god kundeservice!

Servicen var utrolig god, med tips til hva som kan passe min kropp best!! Gunma må prøves for alle❤️❤️

6 dage siden

Nanna

Virker til at være god kvalitet i…

Virker til at være god kvalitet i bikinier, sidder godt, fin hjemmeside at navigere rundt på. Hjælpsom og venlig kundeservice, der svarer hurtigt.

8 dage siden

Johanna

Fantastisk pasform, kvalitet og miljøvenlig!

Bikinien jeg har købt er så flot! kvaliteten er virkelig god og deres udvalg af bikinier og badedragter er helt perfekt. Elsker deres mix and match koncept og at deres modeller er klassiske og tidsløse. Kan 100 procent anbefale at købe hos Gunma. Deres størrelser er meget true to size og jeg har længe ledt efter en bikini-top der passer til lidt større bryster og smal omfang. Jeg købte sif-overdelen og var virkelig positivt overrasket over brystsupporten. Gry-underdelen dækker perfekt, ikke for meget og ikke for lidt. Desuden var leveringen virkelig hurtig. Deres sustainability er et kæmpe plus og prisen er helt fair. Kæmpe anbefaling herfra!!!! <3

×