Vi startede GUNMA, fordi det var besværligt at finde en simpel og klassisk bikini. Processen var uoverskuelig, størrelserne var svære at afkode, og hvis man endelig fandt en model, man syntes om, var den ikke til at få fat på igen året efter. Da vi spurgte vores veninder, fandt vi ud af, at Rikke ikke var alene med den frustration. Det blev vi nødt til at gøre noget ved.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder om GUNMA. Ingen spam.

Fremragende

Baseret på 66 anmeldelser
3 dage siden

Maria H.

Fantastisk kvalitet og pasform

Fantastisk kvalitet og pasform! Dejligt med en bikini i god kvalitet der tørrer hurtigt, så jeg ikke skal have flere bikinier med på stranden. Jeg elsker Gunmas "Mix og Match" mulighed, så jeg kan sammensætte lige den bikini, der passer bedst til min kropsform. Det er ikke sidste gang, at jeg har købt en bikini hos Gunma - stor anbefaling herfra! :)

13 dage siden

Martine Michelle Siegenfeldt

Danmarks blødeste og bedste badetøj!

Jeg har aldrig nogensinde haft SÅ lækkert, blødt og behageligt bade tøj, som min bikini fra Gunma. Den bedste beskrivelse er helt klart at den er smør blød at have på. Derudover er kvaliteten af bikinien i TOP! Jeg ledte efter en bikini, som kunne skjule den kære “mor-delle” og det fandt jeg ved Gunma. Det er helt sikkert ikke sidst engang jeg bestiller badetøj herfra. Derudover er deres service også helt i TOP. Badetøjet var i øvrigt er pakket fint og flot ind og ankom i en kasse, og ikke bare smidt ned i en pose - Jeg havde et par spørgsmål mht. størrelserne, de svarede nærmest med det samme og tonen var høfligt, imødekommende og man følte sig virkelig taget hånd om. Gunma badetøjet, bliver helt sikkert mit go-to hvergang, jeg skal stoppe badetøj! KÆMPE anbefaling herfra!! Kunne man give flere stjerner end 5, havde jeg givet 10+ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 dage siden

Kamilla Weis

Smukt badetøj med øje for miljøet, kvalitet og skønhed for alle.

Gunmas badetøj er kort sagt helt genialt. Jeg er vild med det simple design, men som kan mixes og matches som man selv synes, sådan at man får lige den bikini i lige den farve som passer én bedst. Når man får bikinien på, kan man mærke at det er høj kvalitet og man føler sig støttet godt op om, selvsikker og smuk. Og så er holdet bag Gunma, søde, serviceminded og dedikerede. Og det kan mærkes når man skal klikke sit badetøj hjem. Jeg giver Gunma de varmeste varme anbefalinger. De laver i sandhed badetøj som passe alle kvinder, uanset facon, alder eller temperament - og det med øje for miljøet og kvalitet.

12 dage siden

Frida

Behagelig badetøy og god kundeservice!

Servicen var utrolig god, med tips til hva som kan passe min kropp best!! Gunma må prøves for alle❤️❤️

×